VIP-workshop voor avontuurlijk ingestelde dienstverleners:

adviseurs, experts en trainers die niet weten hoe zij hun kennis en vaardigheden kunnen omzetten in goedverkopende en winstgevende online diensten, producten en programma’s.

Jij wilt toch ook het werk doen wat je de meeste voldoening geeft. En daarmee een rijkelijk belegde boterham mee verdienen, voor jezelf en je gezin. Stel je voor dat je daar bovenop ook nog eens tijd bespaart voor die dingen die je graag doet.

Get ready for takeoff

Werk een dag met mij samen en je loopt de deur uit met jouw persoonlijke succes strategie voor online ondernemen. Met inzichten en vaardigheden waar je je hele leven wat aan hebt en een persoonlijk stappenplan om snel resultaten te boeken krijgt jij focus en rust.

De workshop is op locatie (waar ook ter wereld) en kan ook prima op afstand plaatsvinden.

Aan het einde van de dag weet jij:

1.    Hoe je online diensten kunt maken en verkopen
2.    Hoe je een winstgevend aanbod samenstelt van diensten en producten
3.    Hoe je gemakkelijk jouw ideale klanten aantrekt via internet

Plus je krijgt:

+    Strategieën voor flexibel wonen/werken en tijdsbesparing
+    Een persoonlijk stappenplan om je droomdoel te bereiken
+    Instructies, methodes, checklijsten en templates om je 1e online kennisproduct te maken en verkopen

Ben jij geschikt?

Deze privé-sessie is niet voor iedereen weggelegd. Het beste resultaat beloof ik je wanneer

  • Je bent een dienstverlener met een aantal jaren werkervaring (als zelfstandige of in loondienst)
  • Je staat open voor nieuwe ideeën en werkwijze
  • Je wilt een nieuwe richting op en je puur richten op online diensten. Of je wilt je huidige aanbod verrijken met online en digitale diensten voor extra vrijheid
  • Je bent ambitieus en wil het optimale uit je leven halen, zowel privé als zakelijk
  • Je weet wat nodig is voor (zakelijk) succes: een persoonlijke strategie, actieplan en uitvoering

Is dit wat je NU nodig hebt?

Vul dan geheel vrijblijvend dit aanvraagformulier in. Op basis van jouw antwoorden geef ik je eerlijk advies of deze dag iets voor jou is.

 

Vul het aanvraagformulier in

 

Richt je werk in rondom het leven jij wilt!

In 3 stappen naar een flexibel en op vrijheid gebaseerd bestaan:

1.    Persoonlijke koersbepaling: inzicht en focus

Je bent een kei in je vak en je bent ambitieus. Toch komt je bedrijf niet van de grond. Je doet ad hoc allerlei klussen die je veel tijd en energie kosten. De klant bepaalt jouw agenda. Je diensten hangen als los zand aan elkaar waardoor je klanten niet vanzelfsprekend terugkomen. En klanten binnenhalen gaat je niet gemakkelijk af.

Wil je met je expertise succesvol ondernemen dan begint het met het stellen van realistische doelen en een strategie om deze doelen te behalen. Heb je die niet, dan blijft je droom een droom. En wil je je droom in in je huidige leven verwezenlijken? Dan moet je ook aan de slag met bewezen systemen en actieplannen. Deze geven je focus en houvast bij de vervolgstappen .

De sessie begint altijd met het helder krijgen van je persoonlijke doelen en bedrijfsdoelen. Misschien wil je alleen maar online diensten gaan leveren, of zie je het als een extra inkomstenbron. In beide gevallen zorgt een duidelijke  plan van aanpak dat jouw inspanningen resultaat opleveren.

Geef je droombestaan vorm door:

– Het werk te doen dat bij je past
– Te werken met jouw leukste klanten
– Jezelf te zijn
– Een stappenplan voor focus en groei van je onderneming
– Actieplannen en strategieën voor goede en snelle resultaten

Is dit voor jou allemaal al zo klaar als een klontje, dan blijven we hier niet te lang  stilstaan. Overslaan? Nee, geen optie! Zonder deze basis kosten al je inspanningen je nog meer geld.

2.    Voorspelbare omzet door meervoudige (digitale) inkomstenbronnen

Je bezit kennis of vaardigheden die waardevol voor anderen kan zijn, maar je hoe verdien je daar nou geld mee zonder afhankelijk te zijn van intermediairs of klanten/opdrachtgevers die schandalig lage uurtarieven verwachten.

Hoogtijd om je kennis om te zetten in een zichzelf versterkend aanbod. Je creëert jouw ultieme flexibiliteit en vrijheid als je ook nog eens gebruik maakt van de mogelijkheden die internet te bieden heeft.

Bepaal je eigen werktijden, -dagen,- maanden en – locatie. Doe het werk wat je het allerleukste vind. En verdien er een rijk belegde boterham mee. Daar ben je toch zelfstandig ondernemer voor geworden?

Creëer jouw unieke aanbod:

– Voor verschillende klanttypes
– Diensten, producten en programma’s die elkaar versterken
– Gericht op terugkerende klanten
– Voorspelbare inkomensstroom
– Gebruik van toekomstbestendige oplossingen: video, podcast, besloten websites, discussiegroepen, wiki’s etc..

Ontwerp jouw unieke productenstrategie waarvan je nog jarenlang profiteert.

Hiermee lanceer je met het grootste gemak nieuwe diensten waarvoor klanten bereid zijn te betalen en die logisch passen in je aanbod. Dit alles tegen minimale inspanningen.

3.    Online positioneren: klanten aantrekken en omzet uit je website

Als jouw website je alleen nog maar geld heeft kost en de bezoekersaantallen ook nog teleurstellend laag zijn, dan zijn hier enorme winsten te boeken.

En het internet is natuurlijk groter dan alleen jouw website. Benut je de mogelijkheden wel die jouw snel winst opleveren? Al zou je maar één van de technieken die ik je leer toepassen, ik weet zeker dat je méér gaat verkopen aan huidige klanten én nieuwe klanten als vanzelf aantrekt. Reken eens uit wat het je oplevert als je maandelijks 5 nieuwe klanten via internet krijgt. Of 50, waarom niet?

De basis principes om geld te verdienen met je website:

– Een website die jouw doelen ondersteunt
– Bezoekers naar je site trekken
– Bezoekers transformeren naar betalende klanten
– Klantenbestand opbouwen
– Automatiseren werkzaamheden

Exclusieve sessie alleen op aanvraag

Wil jij geen dag langer wachten en een vliegende start maken met online ondernemen? Leuk! Ik wil heel graag met jou aan de slag en al mijn kennis en kunde met je delen zodat jij ook die ultieme vrije levensstijl kunt creëren. Twijfel je nog of deze persoonlijk sessie jou echt gaat helpen? Vul dan geheel vrijblijvend dit aanvraagformulier in. Op basis van jouw antwoorden geef ik je eerlijk advies of deze dag iets voor jou is.

Als ik denk dat we een goede match zijn dan volgt een telefonische kennismaking waarin je antwoorden krijgt op vragen die je nog hebt.

Vul het aanvraagformulier in

JIJ bent het nieuwe goud!

Zeg nou zelf: momenteel ben jijzelf toch het meest rendabele beleggingsfonds? Jij bent immers diegene die direct invloed heeft op de gewenste resultaten. En wat er ook gebeurt in de economische en financiële wereld: met vaardigheden op het gebied van ondernemen en internet kun jij jezelf voor altijd onderhouden.

En met investeren bedoel ik niet geld steken in nieuwe teksten voor je website, opstarten van een email nieuwsbrief of het volgen van een social media training. Nee!
Zorg eerst dat je weet wat je moet doen om jouw persoonlijke doelen te behalen. Dan ga je gericht te werk en doe je alleen de dingen die je moet doen om dat te bereiken. Stop verspilling van tijd, geld en energie.

 

 


Sparkling Professionals
leert trainers en adviseurs hoe ze van hun kennis en vaardigheden een winstgevende online onderneming bouwen: ★ Koersbepaling voor financiële en mentale vrijheid ★ Strategie, verdienmodel en systemen die zorgen voor focus en resultaat ★ Kennis en vaardigheden omzetten in digitale producten, diensten en programma’s ★ Online gevonden worden en omzet behalen ★ Onbegrensd ondernemen