Als een beeld meer zegt dan 1.000 woorden. Hoe groot is de impact dan van bewegend beeld? En wat kan dat betekenen voor je bedrijf? Leefstijlcoaches die nog twijfelen video in te zetten om klanten te werven opgelet. Video is de perfecte manier om thema’s als voeding, beweging en mindset op een heldere en memorabele manier over te brengen.

Video als turbo voor je klanten motor

Wil je een constante stroom van klanten en omzet, dan heb je een goed geoliede klanten motor nodig.

En video is de turboknop op die motor.

Want het is niet alleen dat dankzij video jouw boodschap duidelijker over komt of beter te herinneren is.

Kijkers maken op een veilige afstand persoonlijk kennis met jou (voor de camera valt weinig te verbergen) en tegelijkertijd raken ze in rap tempo vertrouwd met je.

Zeg nou zelf: als je een paar video’s van iemand hebt gezien dan heb je toch het idee dat je deze persoon kent. Dit proces gaat een stuk sneller dan bijvoorbeeld bij geschreven artikelen.

Weet jij te boeien met je video, dan lukt het jou ook om te binden met de kijker. En dat is wat je nodig hebt om van kijkers klanten te maken. Maar er is meer voor nodig.

Van kijkers naar klanten

Want jouw video vinden is als zoeken naar een speld in de hooiberg. Hoe je de felbegeerde kijkers trekt en hoe je van kijkers klanten maakt leg ik uit in de video:

Bekijk de video: videomarketing voor leefstijl coaches – Hoe je een klantenwervende video maakt

Ook als je geen leefstijlcoach bent, is de video het bekijken waard. Je krijgt handige tips om je merk tot leven te brengen en die ene –vaak vergeten – stap te nemen om van kijkers klanten te maken.

Bekijk de video: