Vul onderstaande vragen zo eerlijk en volledig mogelijk in

Ik wil namelijk zeker weten dat ik jou tijdens deze sessie belangrijke inzichten kan geven.

Zodat jij een grote stap dichterbij bij jouw vrije en onafhankelijke levensstijl komt dankzij online ondernemen en online marketing.

En, misschien kan ik je nog een speciale aanbieding doen om je te helpen je doelen sneller te bereiken. Maar dat is niet het doel van deze sessie.

Mijn primaire doel is jou inzicht te geven in de stap(pen) die je vandaag kunt zetten om je ambities waar te maken.

  • 10= heel belangrijk 0=volledig onbelangrijk
  • 10= heel belangrijk 0=volledig onbelangrijk

Bedankt voor het verwoorden van je motivatie. Je ontvangt een kopie van je antwoorden per mail.

Op basis van de antwoorden die ik ontvang, selecteer ik de 7 kandidaten van wie ik denk dat zij momenteel het meeste gebaat zijn bij een persoonlijke sessie met mij.

 

 

 

 

Sparkling Professionals leert adviseurs en experts hoe ze van hun kennis en vaardigheden een winstgevende online onderneming bouwen: ★ Koersbepaling voor financiële en mentale vrijheid ★ Strategie, verdienmodel en systemen die zorgen voor focus en resultaat ★ Kennis en vaardigheden omzetten in digitale producten, diensten en programma’s ★ Online gevonden worden en omzet behalen ★ Onbegrensd ondernemen