ZZP: Zelfstandig Zonder Problemen

Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. Begonnen als freelance online communicatiespecialist waardoor ik bij vooraanstaande bedrijven mocht werken aan projecten die te maken hadden met internet of digitale communicatie.

Tussen de opdrachten door reisde ik de wereld over. Het was lang de perfecte combinatie van mijn twee grootste passies: internet en reizen.

‘Het nieuwe ondernemen’

Alles ging me voor de wind en toch knaagde er iets. Ik wilde écht zelfstandig ondernemen met een eigen aanbod en niet afhankelijk zijn van intermediairs of de agenda van een ander. En ik wilde mijn kennis en vaardigheden verbreden en profiteren van de snelle ontwikkelingen in de markt in plaats van telkens voor min of meer hetzelfde klusje gevraagd te worden. Bovendien was ik inspiratieloze kantoren meer dan zat en wilde ik werken waar en wanneer dat mij uit kwam en toch interessant werk hebben.

Ik schetste mijn ideale plaatje als ZZP-er en besloot aan alle voorwaarden te voldoen. Ik ben immers niet voor niets zelfstandig ondernemer.

Dus: (samen)werken met ambitieuze ondernemers, een voorspelbare inkomensstroom, een bijdrage leveren aan globale samenwerking en kennisdeling en lekkere koffie op mijn werkplek waar dan ook ter wereld.

Dat is nog maar een topje van de ijsberg als het gaat om mijn eisen. Nee ik ben niet makkelijk, niet voor mezelf of voor mijn klanten.

Ik wil namelijk dat veel meer mensen bereiken wat ik ook heb gecreëerd voor mezelf: een vervullend en op vrijheid gebaseerd bestaan.

Met Sparkling Professionals een zelfstandige levensstijl

Met Sparkling Professionals help ik ambitieuze zelfstandige professionals die klaar zijn voor de volgende stap in hun ondernemersbestaan.

Juist avontuurlijk ingestelde dienstverleners zijn gebaat met mijn ‘Living Independent Lifestyle’ model waarmee je gaat stralen door een betekenisvol leven dat je zélf vormgeeft.

Globetrotters, expat-partners en emigranten geven hun ultieme onafhankelijke bestaan vorm met behulp van internet en ondernemersvaardigheden.

Door je kennis om te zetten in winstgevende online producten, diensten en programma’s creëer je een financieel zelfstandig bestaan en kun je tijd- en plaats onafhankelijk wonen en werken.

Reisgids in het digitale oerwoud

En zoals alles is het eigenlijk doodsimpel als je de kennis hebt en vervolgens in actie komt door de juiste stappen te nemen. Je kunt zelf het wiel opnieuw uitvinden, maar je behaalt sneller en betere resultaten met begeleiding. En dat kan op verschillende manieren, met de methode en het budget dat bij jou past.

Ik ben het levende bewijs dat mijn methode werkt: inmiddels woon ik in het buitenland, heb ik financiële vrijheid, kan ik me volledig ontwikkelen in mijn vakgebied en geniet ik met volle teugen van veel vrije tijd.

En met de kennis die ik heb en die ik met jou deel als we samenwerken, kun je je leven lang zelfvoorzienend zijn en het leukste leven hebben.

Beperkt aanbod als eerste voor lezers van ‘Briljante Online Zaken’

In mijn blogartikelen geef ik gratis waardevolle inzichten en tips voor het ontwikkelen van moderne en lucratieve dienstverlening.

Wil je niets missen? Schrijf je dan in op mijn eZine ‘Briljante Online Zaken’. Je ontvangt automatisch nieuwe inzichten én ontvang je als eerste bericht over acties en nieuwe diensten. Dat kan handig zijn want mijn tips zijn goed én direct uitvoerbaar en de mogelijkheden om direct met mij samen te werken zijn beperkt.


Wil jij weten hoe je kunt wonen en werken overal ter wereld, dankzij video?

Je ontvangt exclusieve tips en aanbiedingen voor Briljante Online Zaken als eerste per e-mail: