Sparkling Professionals begeleidt adviseurs en specialisten bij het maken en verkopen van winstgevende online diensten en producten waarmee zij een vrij en avontuurlijk leven leiden

Meer vrijheid, meer impact, meer omzet

Geen idee hoe jij je leven en je bedrijf inricht onder jouw voorwaarden? Transformeer  jouw kennis en vaardigheden in winstgevende online diensten en producten en je bepaalt voortaan zelf waar en wanneer je werkt en niet jouw klant.

En over klanten gesproken: met online marketing en verkoop heb je niet alleen een grote zakelijke aantrekkingskracht en een groter bereik. Je houdt ook tijd over voor andere zaken: je gezin, hobby’s of het uitbreiden van je imperium.

Zorg voor jezelf en je omgeving

Vakopleidingen leiden je niet op tot ondernemer, maar maken een specialist van je. Om als zelfstandige specialist het vervullende leven te leiden wat jij wenst, heb je aanvullende vaardigheden nodig.

Mijn ‘independent lifestyle model’ biedt hulp als je nu écht werk wilt maken van je zelfstandige bestaan waarmee je goed voor jezelf en je omgeving zorgt.

Laat je inspireren op mijn blog, schrijf je in op mijn nieuwsbrief voor exclusieve online ondernemerstips of neem contact op om te kijken wat jij nodig hebt om jouw ultieme vrije levensstijl te leven.