mag Magda Visser, Zelfontwikkelaar

Door de training KlantenWervende Video’s maken van Brenda heb ik iets bereikt waar ik zonder haar nóóit was gekomen!

Als volslagen digibeet kan ik nu zelf opgenomen en bewerkte video’s plaatsen op mijn eigen YouTube kanaal en op mijn website! Sterker nog: ik ben er zelfs enthousiast voor geworden. Ik wist niets en zij heeft mij bij de hand genomen en me overal doorheen geloodst en ik sta nu volledig zelf aan het stuur.

Voor elke stap heeft ze duidelijke video’s gemaakt en ze heeft zelfs nog speciaal extra video’s gemaakt voor mijn vragen. Je krijgt bij alles werkbare templates en draaiboeken. Er is geen ontsnappen meer aan!

Ze heeft me door de koudwatervrees voor de camera geholpen, tips gegeven voor de aanschaf van een betaalbare studio, samen een YouTubekanaal aangemaakt en ik kan alle mogelijke vormen van video’s maken. Deze training is een absolute aanrader: op al je vragen krijg je antwoord vanuit een niet aflatend inspirerend enthousiasme! Het is de investering meer dan waard!

Filmpjes maken vind ik leuk en wil ik meer en meer gaan inzetten voor mijn bedrijf. Allerlei ideeën daarover zijn volop aan het sudderen. Maar hoe maak ik nu een mooie intro en hoe zorg ik dat ik een eigen stijl krijg met mijn video´s? Wat is een goede camera en wat voor aanvullende apparatuur heb ik nog nodig? Dat en nog veel meer leerde Brenda mij in een VideoMarketing Succes sessie.

Bovendien liet ze me zien dat ik eigenlijk alles al in huis of op mijn computer heb om een professioneel resultaat neer te zetten. Was dat even goed nieuws en euro’s besparen!

Bovendien kun je fijn sparren met Brenda. Ze voelt snel aan waar je naartoe wilt met je product en geeft waardevolle tips om het verder te ontwikkelen en verbeteren.

Brenda heeft me het vertrouwen en de tools gegeven om zelf mooie filmpjes te maken in de stijl die bij mij past. Die extra zet had ik nodig om me nu met goede moed hierin verder te bekwamen.

Bespreek wat je nodig hebt met Brenda en ik weet zeker dat ze een oplossing kan bieden voor de specifieke problemen waar jij tegenaan loopt. Ze is een sprankelende vakvrouw!

1e2a76b Stephanie Aukes, PR Expert en Trainer 

Brenda heeft mij geholpen met het organiseren van mijn allereerste webinar. Zij heeft mij via Skype alle ins- en outs van Google Hangouts bijgebracht en advies gegeven hoe ik mijn YouTube kanaal merkversterkend kan maken.

Brenda heeft mij op zo’n prettige, betrokken en grondige wijze geholpen, dat ik vol vertrouwen mijn eerste live webinar “Hoe verleid je een journalist” in ging. Haar technische ondersteuning als back-up tijdens mijn webinar was ook fantastisch.

En het resultaat mag er wezen: in de eerste week direct al een nieuwe klant die meteen wilde samenwerken. Daarnaast ben ik nog ontelbare leads aan het opvolgen.

Brenda heeft mij laten zien hoe gemakkelijk je video en YouTube (de tweede grootste zoekmachine na Google!) kunt inzetten om nieuwe business aan te trekken.

Laat Brenda je helpen hoe je video kunt inzetten voor je bedrijf, want het werkt echt!

Aanrader voor digitale nomads: wereldwijd werken wordt steeds makkelijker. Brenda is een absolute expert als het gaat om online werkvormen creëren en op een persoonlijke manier contact leggen, ongeacht het aantal kilometers dat tussen jullie ligt.

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede, makkelijke en een prijs/prestatie gerichte manier om webinars en online trainingen te geven. Ik heb diverse mogelijkheden bekeken.

De meeste zijn echter te ingewikkeld voor mij om zelf uit te voeren en te onderhouden, te weinig flexibel of te duur. Door de complexiteit kon ik geen goede keuze maken.

In een oriënterend gesprek heeft Brenda mij uitgebreid alle mogelijkheden rondom het werken met Google+ en Hangouts (on air) uitgelegd. Ik ben enthousiast geworden en heb aansluitend besloten om met Brenda in zee te gaan.

Dat heeft geresulteerd in een aanpak op maat bestaande uit een training gericht op het winstgevend opzetten van webinars, opzet van Google pagina’s, werken met hangouts en coaching/begeleiding tijdens een hangout.

Het belangrijkste dat de training mij heeft opgeleverd is de kennis en inzicht in opzetten van een succesvol webinar, presenteren en uitzenden via een hangout on air.

Mijn streven is om vanuit elke plek/land waar ik ben te kunnen werken. Ik kan zaken plannen en hoef daarmee niet op het moment zelf aanwezig te zijn. Dat levert mij een enorme flexibiliteit en vrijheid op.

Het mag duidelijk zijn dat het de investering dubbel en dwars waard is geweest. Ik had meteen al een aantal verkopen na de eerste live uitzending.

Voordat ik bij Brenda aanklopte had ik wel een YouTube-kanaal maar kon er helemaal niet mee overweg.

Wat ik fijn vond aan de YouTube Professionalisering Service is dat Brenda me stap voor stap meenam door het hele proces en overal mijn vragen beantwoordde die ik had. Aan het eind van de Service had ik een goed ingericht YouTube kanaal, wist ik waar ik nog aan moest werken en was ik eindelijk trots op mijn YouTube.

Het was altijd halfbakken geweest, nu ziet het er professioneel uit! Wil je ‘m zien, kijk dan hier.

Als ik niet met Brenda in zee zou zijn gegaan, was ik nu nog aan het ploeteren geweest. Je kunt alles zelf uitvinden, maar dan kost het veel meer tijd! Ik vond het daarom de investering meer dan waard, ik zou het zo weer doen.

Dus heb je vragen over YouTube of wil jij je YouTube kanaal ook professioneel inrichten, dan adviseer ik je dat samen met Brenda te doen, ik ben blij met onze samenwerking!


Marika van der Meulen, Gools Professional Branding