Het Online KennisKado Festijn ‘Onbegrensde Opbrengsten’ is voorbij …

Op de hoogte blijven van nieuwe online evenementen?

Laat je gegevens hier achter:

 

‘Onbegrensde Opbrengsten’ dankzij online marketing

In mei 2013 tijdens het Online KennisKado Festijn ‘Onbegrensde Opbrengsten’ deelden 7 Nederlandse Online Marketing Experts hier hun top strategieën voor WordPress, LinkedIn, Google, Facebook en veel meer.

Dit alles om zelfstandige professionals te helpen aan meer bekendheid via internet. Online strategieën die 24/7 werken en een overvloed aan vrijheid, klanten en impact opleveren. Waar de ondernemer en klanten ook ter wereld zitten.

Bepaal jij het thema voor de volgende keer?

Wil je leren over moderne verdienmodellen voor dienstverleners? Of worstel je met het neerzetten van jezelf als een onderscheidend merk? Wil je weten hoe je van fans/volgers/abonnees betalende klanten maakt?

Als je het volgende thema weet, mag jij het zeggen. Ik ga dan op zoek naar dé experts waarmee je kennis moet maken.

En natuurlijk kom ik ook graag in contact met  zelfstandige experts/trainers/coaches met ideeën of die willen bijdragen aan de volgende editie.

Schrijf je in via het bovenstaande formulier om te lezen hoe je in contact met mij komt.

Waarom dit initiatief?

Op internet kun je ontzettend veel informatie te vinden en in contact komen met specialisten is gemakkelijker dan ooit.

Maar dat kost tijd. En tijd is het schaarste goed. Vandaar voor het gemak alles onder 1 dak. Tijdelijk. Zodat je wel in actie moét komen. Want in actie komen is de sleutel naar jouw onafhankelijke en vrije levensstijl.