Door een video toe te voegen aan jouw Facebook- of blogbericht, vergroot jij aanzienlijk de kans dat de lezer jouw bericht bekijkt én doorstuurt. Maar wat nou als je zelf geen video’s hebt? Dan is het zaak om de eerste te zijn die originele, recente filmpjes van anderen ontdekt en deelt.

Vraag jij je wel eens af waar anderen de tijd vandaan halen om originele video’s te vinden? Je ziet dat hun berichten daardoor veel meer gedeeld worden en dat wil jij eigenlijk ook .

Maar je hebt geen zin om úren op YouTube kwijt te zijn. En je wilt ook wel eens wat anders dan de gebruikelijke TED spreekbeurten.

Nu bestaan er verschillende diensten die jou hierbij kunnen helpen.

Laatst heb ik bijvoorbeeld de App 5by geïnstalleerd. En je komt inderdaad op leuke ideeën, maar je bent ook zo 30 minuten verder zonder iets bruikbaars te hebben.

Automatische video verzamelaar

Vandaar dat ik liever het heft in eigen handen neem en mijn eigen video verzameling opbouw met behulp van YouTube Abonnementen.

Door mezelf te abonneren op YouTube kanalen krijg ik een e-mail wanneer er nieuw materiaal is geplaatst, omdat ik dat zelf zo heb ingesteld.

Op jouw eigen YouTube kanaal beheer je vervolgens alle abonnementen op een manier zodat je snel een overzicht hebt om uit te kiezen.

In dit filmpje laat ik zien:

–          2 Manieren om interessante kanalen op het spoor  te komen

–          Hoe je dankzij het beheren van abonnementen overzicht houdt

Bekijk de video:

Enne, dit abonnementenbeleid werkt ook heel goed om  jouw klanten en partners te volgen en op de hoogte te blijven van hun video avonturen.

Klik hier om te zien hoe je snel originele en actuele filmpjes vindt op YouTube.