Haal het meeste uit het Online KennisKado Festijn

tips tegen een overvloed van waardevolle informatie

1. Bewaar de kado’s op een manier zodat je ze later terug kunt vinden

Je hebt toegang tot maar liefst 660 euro aan producten en diensten. Denk goed na over hoe je deze waardevolle informatie opslaat zodat je het weer terug kunt vinden. (Ik gebruik Evernote hiervoor. Maar een aparte folder op je PC kan ook prima werken.)

2. Maak tijd om de kado’s te bekijken en te gebruiken

Als je alle 7 kado’s geclaimd hebt, dan kan de hoeveelheid nieuwe inzichten en acties je overweldigen. Prioriteer (Wat lost een acuut probleem op? Wat brengt je dichter bij je doel?) en blokkeer tijd in je agenda om ermee aan de slag te gaan.

3. Help mensen in je netwerk

Ben je zelf goed geholpen door nieuwe inzichten? Laat ook een ander hiervan profiteren en deel je nieuwe inzicht (en). Ook als het kado bij nader inzien niet voor jou geschikt is, bedenk dan wie in je netwerk hier wel mee is geholpen. Stuur niet zomaar jouw persoonlijk verkregen kado door, maar attendeer je connectie op bijvoorbeeld een blogartikel van de expert. Met 7 online marketing experts heb je minstens 7 goede redenen om weer even contact te maken met minstens 7 mensen in je netwerk.

4. Bewaar de contactgegevens van de experts

Misschien zijn niet alle kado’s en onderwerpen momenteel relevant voor je. Maar mocht je de expertise in de toekomst nodig hebben, dan is het handig om alvast de contactgegevens van een specialist te hebben.

5. Blijf ingeschreven op de eZine van de expert

Als je om een KennismakingsKado hebt gevraagd, dan deed je dat waarschijnlijk omdat je dacht dat het jouw bedrijf ten goede komt. De expert kan jou vast nóg een stuk verder helpen. Dat weet je alleen als je de persoon wat langer volgt.

6. Stel e-mailregels in

Laat de eZines in een bepaalde folder terechtkomen zodat je niet afgeleid of overweldigd wordt door zaken die belangrijk zijn, maar je afhouden van je primaire taak: klanten helpen. Hou focus en plan in je agenda tijd om de eZines regelmatig te lezen.