*Ontzettend bedankt *

dat je even de tijd hebt genomen om mij meer inzicht te geven in hoe ik jou zou kunnen helpen jouw ideale bedrijf en leven waar te maken.

Weet je hoe mijn droombedrijf er uit zou zien?

Naast mijn eigen aanbod van trainingen en workshops wil ik graag onderdeel zijn van een groep van ondernemers met wie ik een langdurige relatie kan opbouwen voor wie ik werkzaamheden kan doen waaraan zij een hekel hebben.

Zonder dat zij afhankelijk van mij worden. Want daar heb ik zelf ook een hekel aan. Maar ik stel me voor dat ik mezelf veel tijd bespaar als ik weet dat ik voor WordPress vragen makkelijk naar X kan gaan omdat ik daar nog een rekening van x uur support heb openstaan.

Lijkt jou dat ook fijn? Dan hoor ik graag jouw specialiteiten!

Of heb jij een andere droom en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Weet dat ik je graag wil helpen dus schroom niet om mijn hulp te vragen.

Maar vóór je me dat mailt:

Wil je nadenken over wie in jouw netwerk interesse zou kunnen hebben in de ondersteuning die ik wil gaan bieden?

En deze persoonlijke uitnodiging doorsturen?

Alsjeblieft geen sociale media campagne van maken, alleen één persoonlijke handreiking naar iemand in je netwerk voor wie dit interessant kan zijn.

Dit is de link die je mee kunt sturen: http://www.sparklingprofessionals.com/done-for-you-watzoujijwillen

Nogmaals ontzettend bedankt en hopelijk tot ziens/schrijfs

Sprankelende groet,
Brenda Kok