Zelfstandige adviseurs die hun omzet grotendeels behalen uit 1 grote klant, lopen een groot risico. Wat gebeurt er als deze vitale bron van inkomsten plots verdampt?

Zelfstandige trainers die hun omzet danken aan slechts 1 workshop, zullen er niet zo veel zijn. Wel trainers met 5 workshops over totaal verschillende onderwerpen.

Ook zij kennen ‘omzet-stress’. Want een versnipperd aanbod kost je veel tijd om te ontwikkelen – tijd waarin geen omzet behaald wordt.

Plus veel tijd om iedere keer nieuwe klanten te werven als de 5 workshops niets met elkaar te maken hebben.

Oplossing: een divers aanbod

In deze video een tip over hoe je relatief eenvoudig nieuwe diensten ontwikkelt, op basis van een bestaande dienst.

Met een divers aanbod word je aantrekkelijker voor een grotere groep klanten. Bovendien: nu je iets te bieden hebt, kun je  tevreden klanten behouden!

Klanten behouden is echt fijn: het verkoopproces gaat gemakkelijker omdat je elkaar kent gaat. Bovendien is het leuk om een klant te zien groeien en verder te helpen.

Bovendien heb je met een divers aanbod beter grip op je omzet omdat het beter valt te voorspellen en bij te sturen.

Dat geeft je als zelfstandig professional rust en ruimte waardoor je zoveel mogelijk met je passie en vak bezig kunt zijn.

Denk niet in uren. Denk niet in opdrachten

Maar denk in producten en diensten. Dat is de tip die ik voor zelfstandige professionals heb die omzet én vrijheid wensen.

Maak vandaag nog jouw Unieke Aanbod van diensten met deze gratis video-serie.

hoe-maak-je-een-online-product-