Maak van je kennis online producten, diensten en workshopsWil je jouw kennis omzetten in goed verkopende online diensten, producten of workshops
maar weet je niet hoe?
Meer bereiken met Online OndernemenWil je gevonden worden door goed betalende klanten en deze behouden op een natuurlijke manier die bij je past?
Vrijheid om zelf je voorwaarden voor je onderneming te bepalenOf wil jij een bedrijf waarmee je zelf je werktijden en werklocatie bepaalt? Oplossingen liggen binnen handbereik door internet en digitale middelen (anders) in te zetten. En vaak zit de oplossing niet om méér te doen, maar dingen anders te doen.

 

3 Tips voor jouw Online Strategie

Quick wins zijn geen magische truuks, maar is 'laaghangend fruit'Wil je weten wat jouw ‘quick wins’ zijn om via internet je winst te verhogen?

In een persoonlijk Skype gesprek van 30 minuten geef ik je 3 praktische tips of inzichten die jou helpen direct meer winst te maken.

Winst die jij voor jezelf en je omgeving wenst: financiële vrijheid, een mobiel bedrijf, flexibele werktijden, vrije tijd, … vul maar in.

En, wellicht kan ik je ook een speciale aanbieding doen om nog grotere winsten te boeken met je onderneming.

Maak kans op een gratis persoonlijke ‘Online Strategie’ sessie

Waarom geef ik deze sessies weg  Ontdek jouw ‘quick wins’

Maandelijks geef ik GRATIS 3 persoonlijke ´Online Strategie´ sessies weg t.w.v. € 197.

Omdat ik denk jou te kunnen helpen te ondernemen onder jouw voorwaarden.

Wil je kans maken op een van deze sessies? Beantwoord de vragen in dit formulier zodat ik kan beoordelen of ik momenteel de juiste persoon ben om jou te helpen.

 

Aanvraagformulier 'Online Strategie' sessie

  • 10= heel belangrijk 0=volledig onbelangrijk
  • 10= heel belangrijk 0=volledig onbelangrijk

 

Selectie: Iedere 1e week van de maand selecteer ik de ondernemers die het meest gebaat zijn bij mijn tips.

Geselecteerd? Gefeliciteerd! Wanneer ik je uitnodig voor een sessie, ontvang je een link naar mijn agenda waarin je zelf de afspraak in dezelfde maand kunt inplannen.

Behoor je niet tot de gelukkigen, dan ontvang je in ieder geval mijn eZine met praktische tips en inspiratie voor Briljante Online Zaken. Bovendien ben je dan ook als eerste op de hoogte van nieuwe acties en exclusieve aanbiedingen. Uitschrijven kan natuurlijk altijd, vanaf het eerst volgende bericht.

Heb jij een vriend die niet weet hoe hij flexibel kan werken en wonen. Of moeite heeft met het aantrekken van klanten. Of zijn/haar omzet wil verdubbelen?

Help je vriend zijn/haar dromen waar te maken en stuur deze pagina door!

 

Sparkling Professionals leert adviseurs en experts hoe ze van hun kennis en vaardigheden een winstgevende online onderneming bouwen: ★ Koersbepaling voor financiële en mentale vrijheid ★ Strategie, verdienmodel en systemen die zorgen voor focus en resultaat ★ Kennis en vaardigheden omzetten in digitale producten, diensten en programma’s ★ Online gevonden worden en omzet behalen ★ Onbegrensd ondernemen