Voor ondernemende professionals die willen groeien:

Leer klantenwervende video’s maken

Raak vlot vertrouwd met video

Loop je al een tijdje rond met het idee om (live) video in te zetten om je bedrijf naar een volgend niveau te brengen?

En is het er nog niet van gekomen …

> Omdat je opziet tegen de techniek en je geen zin hebt om zelf uren en dagen te verliezen in het onderzoeken en testen van alle opties.
> Je niet weet waar je moet beginnen, waardoor je het iedere keer maar voor je uitschuift en je onzichtbaar blijft voor klanten.
> Je het eigenlijk ook een beetje eng vindt, omdat je ook meteen een goede eerste indruk wilt maken maar niet weet hoe.

Speciale actie: 40% korting

Doe Het Zelf editie: KlantenWervende Video’s maken

Perfect voor als jij geen stok achter de deur nodig hebt om het EINDELIJK TE GAAN DOEN:

Video’s maken die bij jou en jouw bedrijf passen

Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om video’s te maken die het bereiken van jouw bedrijfs- en marketingdoelstellingen ondersteunen.
Je gaat alles doen: video’s opnemen, monteren, publiceren en promoten:

24/7 toegang tot het online programma

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten als je er mee aan de slag gaat

Dit is hoe het werkt

 • Je krijgt direct bij aanvang toegang tot alle modules. Dus je kunt direct aan de slag met dat onderwerp wat voor jou belangrijk is.
 • Daarnaast ontvang je bij aanvang een planning die je helpt om binnen 3 maanden met alle modules aan de slag te zijn. Op basis van deze planning ontvang je wekelijks inspiratie mails om ook echt in actie te blijven.
 • 24/7 Toegang tot video’s, checklijsten, stappenplannen en templates
 • 4 keer 30 minuten 1-op-1 coaching via Skype of Hangouts


start: 24 september 2015

Doel: Jouw unieke VideoMarketing Succes Plan & Werk In Uitvoering

Je gaat alles leren om zelf professionele klantenwervende video’s te kunnen maken. En je gaat een live video evenement organiseren.

Waarom een live video evenement? Omdat die stap heel klein is (geloof mij) en gigantisch veel oplevert: vertrouwen, nieuwe volgers, klanten en niet te vergeten: plezier!

Wat anderen zeggen over het KlantenWervende Video’s maken programma

Ik heb een begin gemaakt met het maken van videopresentaties/ webinars en hoop de komende maanden dit uit te gaan breiden. Het grote voordeel van deze online training is dat al het lesmateriaal en instructies op ieder gewenst moment weer te bekijken is.

Het is een complete training waarbij je aan de hand meegenomen wordt in de wereld van online videomarketing. Brenda is een hele sprankelende, enthousiaste vrouw die altijd probeert je vragen te beantwoorden en je van extra informatie te voorzien.

jeanette beemster, deelneemster KlantenWervende Video's leren makenJeannette Beemster, KPN Consulting
Door deze training heb ik iets bereikt waar ik zonder Brenda nóóit was gekomen!

Als volslagen digibeet kan ik nu zelf opgenomen en bewerkte video’s plaatsen op mijn eigen YouTube kanaal en op mijn website! Sterker nog: ik ben er zelfs enthousiast voor geworden. Ik wist niets en zij heeft mij bij de hand genomen en me overal doorheen geloodst en ik sta nu volledig zelf aan het stuur.

Voor elke stap heeft ze duidelijke video’s gemaakt en ze heeft zelfs nog speciaal extra video’s gemaakt voor mijn vragen. Je krijgt bij alles werkbare templates en draaiboeken. Er is geen ontsnappen meer aan!

Ze heeft me door de koudwatervrees voor de camera geholpen, tips gegeven voor de aanschaf van een betaalbare studio, samen een YouTubekanaal aangemaakt en ik kan alle mogelijke vormen van video’s maken. Deze training is een absolute aanrader: op al je vragen krijg je antwoord vanuit een niet aflatend inspirerend enthousiasme! Het is de investering meer dan waard!

magda visser deelneemster aan klantenwervende video's makenMagda Visser, Zelfontwikkelaar

Voor Wie & Wat

Voor wie?

 • Voor jou als je gelooft in de kracht van video
 • Als je 0, 1 of 100 video’s gemaakt hebt
 • Als je jouw video’s net een beetje professioneler wilt maken
 • Als je video’s wilt maken die écht iets opleveren
 • Als je meer wilt halen uit de video’s die je al gemaakt hebt
 • Als je een ‘zelfstarter’ bent

Wat heb je nodig?

 • Tijd: Reserveer minstens 4 uur per week voor dit avontuur. Meer = beter!
 • Doorzettingsvermogen: Iets nieuws leren is niet altijd makkelijk, maar ik weet zeker dat je verbaast staat over hoe simpel het is.
 • Apparatuur: Waarschijnlijk heb je al een video studio in je broekzak. Maar misschien wil je meer of anders. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.
 • Geld: Hoeveel? Dat hangt af van jouw plannen en behoefte.Wat betreft investeringen in apparatuur en software kun je het zo gek maken als je zelf wilt.Zelf ben ik voorstander om te gebruiken wat je toch al hebt, zéker om mee te beginnen.

special editie: DOE HET ZELF

777éénmalig
 • 24/7 uur toegang tot:
 • Trainingmodules (videolessen, templates, scripts) over:

  ✔ Video Strategie

  ✔ Video’s maken

  ✔ Video’s verspreiden

  ✔ Live Video streaming (zoals hangouts en webinars)

 • 1-op-1 Online Coaching:

  4 x 30 minuten via Skype / Hangouts.

 • Ja ik doe mee!

BASIS

1295éénmalig
 • 24/7 uur toegang tot:
 • Trainingmodules (videolessen, templates, scripts) over:

  ✔ Video Strategie

  ✔ Video’s maken

  ✔ Video’s verspreiden

  ✔ Live Video streaming (zoals hangouts en webinars)

 • Besloten online groep (Google) om in een veilige omgeving je ideeën en video’s te delen met gelijkgestemden.
 • Online Spreekuur om je persoonlijk en snel uit de brand te helpen.

  1x per week gedurende 12 weken.

 • LiveSessies voor verdieping en antwoorden op je vragen.

  4 x gedurende 12 WEKEN

 • Ja ik doe mee!

PREMIUM

1595éénmalig
 • 24/7 uur toegang tot:
 • Trainingmodules (videolessen, templates, scripts) over:

  ✔ Video Strategie

  ✔ Video’s maken

  ✔ Video’s verspreiden

  ✔ Live Video streaming (zoals hangouts en webinars)

 • Besloten online groep (Google) om in een veilige omgeving je ideeën en video’s te delen met gelijkgestemden.
 • Online Spreekuur om je persoonlijk en snel uit de brand te helpen.

  2x per week gedurende 12 weken.

 • LiveSessies voor verdieping en antwoorden op je vragen.

  4 x 3 gedurende 12 MAANDEN

 • Ja ik doe mee!

BONUS: PERISCOPE MASTERCLASS

Dit is wat je o.a. gaat leren over Periscope:

 •   Op welke manieren jij jezelf kunt neerzetten als expert via Periscope
 •   Simpele strategieën om het aantal volgers, kijker + hartjes te boosten
 •   Tips om écht levendige scopes te gaan uitzenden
 •   Strategieën om te verkopen via Periscope
 •   Handen aan de knoppen: uitleg over de app met de do’s en don’ts
masterclass periscope

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of spring je nu al een gat in de lucht om te starten?

Kijk dan bij de Veelgestelde vragen hieronder of stuur een bericht naar brendaATsparklingprofessionals.com dan maken we even kennis om te kijken of dit momenteel de beste investering in jezelf en je bedrijf is via mij.

Nee hoor, dit is voor beginners én voor ondernemers die al even bezig zijn maar hun video’s naar een hoger niveau willen tillen: inhoudelijk en qua vorm. Zelfs als je nu tevreden bent over wat je maakt en wat het je oplevert, dan denk ik dat ik je nog het een en ander kan leren om nóg meer uit je video’s te halen.
Ja dit gaat puur om video creatief in te zetten om de aandacht te trekken en krijgen van je (potentiële) klant. Dus een gratis online video cursus maken, daar gaan we het wel over hebben. Maar een afgesloten online leeromgeving maken, dat leer ik je niet. Ik kan je wel vertellen hoe je via YouTube of gratis tools een afgesloten omgeving maakt om je video cursus aan te bieden, gewoon om te starten en je idee te toetsen voordat je grote investeringen doet.
Webinars is maar één vorm waarin live video momenteel wordt gegoten. Een webinar waarin je jouw product wilt verkopen werkt heel goed, maar wel een beetje afgezaagd. Laten we onze creatieve koppen bij elkaar steken om een uniek live evenement op te zetten waarvoor jouw klant nog wel zijn/haar agenda leeg maakt.
Je hoeft niet heel technisch te zijn (ben ik ook niet) voor dit. Een beetje affiniteit is wel handig, maar dat is dus het fijne aan dit traject: ik sta naast je en alleen door iets te DOEN leer je. Maar: werken met oude apparatuur is niet fijn. Dus als je met een computer of mobiel werkt die ouder is dan zeg 3 jaar. Dan kan bestaat de kans dat je gefrustreerd raakt omdat het arme beestje al die nieuwerwetschigere handelingen niet aan kan.
Nou en of! Je boodschap en aanbod is altijd in beweging. Het heeft geen zin om te wachten tot deze perfect is, dat is een illusie om na te streven. Juist met video behaal je snel resultaat dus weet je ook sneller of je goed zit of dat je moet bijsturen. En hey, ik ben hier voor jou: ik denk graag met je mee! Plan zo snel mogelijk je online coaching sessie in.
Nope. Wel een Geweldig-Veel-Waard-Voor-Je-Geld-Garantie. Wat hier op deze pagina staat is wat je krijgt en natuurlijk nog een beetje meer. Maar ook niet te veel omdat ik je niet wil overweldigen. En als je toch iets mist, laat het me weten. Misschien voeg ik het wel toe aan de training.
Dan moet ik even met mijn rekenmachine aan de slag. Zowel voor jou als voor mij is het voordeliger als je in één keer betaalt. Ik heb namelijk een hekel aan administratie en als we dit in één keer afronden hebben we het achter de rug en kan ik me volledig concentreren op jou en je video’s. Whooop!
You got me! Nee, dit waren er een paar die ik zelf kon bedenken. Jij hebt er waarschijnlijk nog wel een paar. Stuur je vraag naar brenda(at)sparklingprofessionals.com

Let’s Sparkle!