Bedankt voor je aanvraag

Wat goed dat je in actie bent gekomen. Een belangrijke stap om je ideale, onafhankelijke levensstijl in te richten.

En ik hoop van harte dat ik je hierbij mag helpen!

Voordat ik je aanvraag in behandeling kan nemen, heb ik alleen jouw bevestiging nog nodig dat je kans wilt maken op deze gratis ‘Online Strategie’ sessie én dat je mijn eZine wilt ontvangen met tips voor Briljante Online zaken.

In je inbox zit een e-mail van Sparkling Professionals. Klik op de link in de e-mail en je zit in de race!

Voor tips en inspiratie kun je ondertussen kun je natuurlijk altijd terecht op mijn blog.

Heb je nog een dringende vraag, stuur me een mail via brenda@sparklingprofessionals.com.

Tot snel!
Brenda

PS Bekijk je mail of ik niet per ongeluk in je SPAM terecht ben gekomen. Als je het adres meteen toevoegt aan je adresboek, dan loop je ook niet de kans mijn uitnodiging mis te lopen als je geselecteerd wordt!

PS 2 Ken je iemand die  ook gebaat is met tips voor zijn/haar Online Strategie? Stuur dan deze link door of deel deze december-eactie in je netwerk:

 

Sparkling Professionals leert adviseurs en experts hoe ze van hun kennis en vaardigheden een winstgevende online onderneming bouwen: ★ Koersbepaling voor financiële en mentale vrijheid ★ Strategie, verdienmodel en systemen die zorgen voor focus en resultaat ★ Kennis en vaardigheden omzetten in digitale producten, diensten en programma’s ★ Online gevonden worden en omzet behalen ★ Onbegrensd ondernemen