Template om snel professionele e-books te maken

Hoera! Je hebt nu toegang:

Klik hier om te downloaden

 

  Met deze template leer je:

★  Ontwerpen in PowerPoint  ★  Verkoopgericht schrijven  ★  Klantenwerving & promotie  ★  Het succes meten

  Template in PowerPoint

Per e-mail ontvang je de template ook in PowerPoint formaat. Voor het geval je direct aan de slag wilt met dit voorbeeld als basis.

  Meer inspiratie

Wil je nog meer aanvullende tips ter inspiratie, lees dan dit artikel met 5 Insider tips voor een professioneel gratis e-book.

  Geef me je reactie

Heb je iets gehad aan dit voorbeeld en de tips of loop je nog steeds tegen bepaalde dingen aan? Laat vooral een reactie achter onderaan deze pagina. Hopelijk kan ik je nog op een andere manier verder helpen.

 

Succes met je online dienstverlening!

Brenda Kok

 

P.S. Ken je iemand voor wie dit ook interessant is? Stuur dan niet de template door, maar gebruik deze link: http://www.sparklingprofessionals.com/gratis-ebook-template

P.S.2 Om de link gemakkelijk via Twitter te delen kun je deze link gebruiken.

 

Sparkling Professionals leert trainers en adviseurs hoe ze van hun kennis en vaardigheden een winstgevende online onderneming bouwen: ★  Koersbepaling voor financiële en mentale vrijheid ★  Strategie, verdienmodel en systemen die zorgen voor focus en resultaat ★  Kennis en vaardigheden omzetten in digitale producten, diensten en programma’s ★  Online gevonden worden en omzet behalen ★  Onbegrensd ondernemen